Зімбір тағамдарды дайындауда
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Оны дәмді және тәтті тағамдарды дайындау үшін қолдануға болады, бірақ егер сіз оны асыра қолдансаңыз, олардың дәмін нашарлатуы мүмкін. Сондықтан кішкене шымшу жеткілікті. Зімбір пряниктерге, печеньелерге және пудингтерге қосылады. Ол жеміс салаттарының, мармеладтың, сорпаның, паштеттің, трипенің, қызыл қырыққабаттың, шошқа етінің және қышқыл сүттің дәмін жақсартады. Зімбір шайы жылытады және қан айналымын жақсартады. Компоттарға, сыраға немесе шарапқа ұсақталған зімбір емес, тамырдың бір бөлігі қосылады.