Желеге арналған крахмал
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Крахмал аз мөлшерде суық суда сұйылтылады, содан кейін ыстық, бірақ қайнамайтын қайнатпаға қосылады. 1. егер сіз сұйық желе алғыңыз келсе, 1 стакан сұйықтыққа бір шай қасықтан сәл аз крахмал салыңыз, 2. орташа тығыздықтағы желе үшін - бір шай қасық крахмал, 3. қалың желе үшін сізге бір жарым шай қасық крахмал қажет. 4. сүт желелері үшін жүгері крахмалын алған дұрыс: желенің дәмі жұмсақ болады 5. лимон қышқылы желенің дәмін ғана емес, түсін де жақсартады