Қатпарлы қамырдағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ және қызыл балықтан шошқа өріп, оны пеште пісіріңіз. Көкөністерді қуырыңыз, содан кейін оларды кілегейде баяу отта 10 минут қайнатыңыз. "Балық" қатпарлы қамырдан пісіріледі. картопты бөшкелерге кесіңіз, жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз, содан кейін пеште 5 минут пісіріңіз. Қатпарды ұзынынан кесіңіз, кілегейге малынған көкөністерді, балық шошқасын астыңғы жартысына салып, үстіңгі жартысын жабыңыз. "Балыққа" картоп, лимон және шөптермен бірге беріледі. Бір порция үшін сізге 90 г лосось немесе кез келген басқа қызыл балық, 90 г кез келген ақ балық, 60 г картоп, 15 г сәбіз, 15 г балдыркөк тамыры, 15 г пияз, 30 г кілегей қажет. майдың 30 пайызы, 20 г лимон, 5 г жасыл