Балық құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мұздатылған қызыл балық филесі (мысалы, қызғылт лосось) кішкене бөліктерге жұқа етіп реттеңіз. Жұмыртқаны шанышқымен ұрып, 100 грамм балыққа 1 жұмыртқа мөлшерінде туралған балықпен араластырыңыз. Бұрыш, тұз қосып, шөптерді қосыңыз (кез келген - жасыл пияз, аскөк, ақжелкен). Алынған массаны жақсылап араластырыңыз. Қуыруға арналған табаны өсімдік майымен қыздырып, құймақтарды қуырыңыз да, дайындалған "Қамырды" қызарғанша қатты отта қыздырыңыз. Кез келген тұздықпен ыстық та, аш та тұтынуға болады. Балық 500 г. Жұмыртқа 5 дана. жасыл пияз 100 г. аскөк 30-50 г. дәміне қарай тұз бұрышы