Оригихалхое майы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (һе ұзақ мерзімді сақтау үшін) Ет қабаттары бар бір жарым килограмм жаңа піскен шошқа майын, тұзды ерітіндіге - бір литр су, үстіңгі жағы бар 5 ас қасық тұз, бұрыш бұршағы, лавр жапырағы, пияз қабығы, жарты шай қасық дайын аджиканы алыңыз. . Тұзды ерітіндіні дайындаңыз және ол қайнай бастағанда, оған шошқа майын салыңыз. 15-20 минут қайнатыңыз. Кәстрөлді оттан алыңыз, оны жылы нәрсеге орап, 10-12 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін шошқа майын ұсақталған сарымсақпен сүртіп, тоңазытқышта сақтаңыз.