Венгр тілінде суық туралған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті - 80 г, ысталған ветчина - 45 г, ысталған шошқа майы - 15 г, сірке суы - 10 г, қаймақ - 7 г, паприка - 1 г, тұз - 2 г.
Сипаттамасы Сиыр етінің ветчинасын (целлюлозасын) және ысталған шошқа майын ет тартқышта ұнтақтаңыз. Массаны қаймақпен, тұзбен, паприкамен біріктіріп, илегеннен кейін білікшелердің пішінін бере отырып, орап алыңыз. Содан кейін целлофанға орап, жіппен байлап, қышқылдандырылған суда (немесе қияр тұзды ерітіндісі бар суда) 2 сағат пісіріңіз. Етті дайын болған кезде салқындатыңыз, жіптер мен целлофанды алыңыз, кесектерге кесіңіз.