Шоколадты кілегей - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шоколадты батончик - 50 г, сүт - 125 мл, кілегей - 125 г, крахмал - 25 г, ванилин, 6 шикі сарысы, 2 жұмыртқа, қант - 50 г.
Сипаттамасы Шоколадты ыстық сүтте кілегеймен ерітіп, араластырыңыз және салқындатыңыз. Қант пен ванилин қосып, суда сұйылтылған крахмалды, шикі сарысы мен жұмыртқасын құйып, араластырыңыз. Бұл қоспасы бар кастрюльді қайнаған суы бар басқа кастрюльге салыңыз да, крем қайнағанша үздіксіз араластырыңыз. Оттан алыңыз және крем суығанша араластырыңыз. Кремді стақандарға құйып, тоңазытқышқа салыңыз.