"Идеал" торты 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: 3 жұмыртқа, 1 стакан қант, 70 гр. сары май, 1,5 үстел. қасық бал, 1 шай қасық. бір қасық сода, 3 кесе ұн. Крем: 1 таяқша май, 2 жұмыртқа, 1 стакан қант, 1 стакан сүт.
Сипаттамасы Қамыр бу моншасында дайындалады. Жұмыртқаны қантпен араластырыңыз, содан кейін сары май, бал қосып, сары май мен бал ерігенше араластыра отырып, бу ваннасына салыңыз. Барлығы еріген бойда сода қосыңыз (сөндірілмеген), сонымен қатар екі минут тоқтамай араластырыңыз. Мұның бәрі көтеріліп, үш есе көп болуы керек. Содан кейін біз оны ұнға ыстық етіп құйып, жақсылап илейміз. Қажет болса, ұн қосыңыз. Қамырды 6-8 бөлікке бөліп, торттарды жайыңыз. Ыстық күйде олар жақсырақ оралады. Пеш 150-200 градусқа дейін қызуы керек. Кілегей. Жұмыртқаны қантпен шайқаңыз, оған сүт құйыңыз және күйіп қалмас үшін үнемі араластыра отырып отқа қойыңыз. Қайнаған кезде оттан алыңыз және суытыңыз. Сүт салқындаған кезде сары майды қосып жақсылап шайқаңыз. Крем дайын! Енді, егер торттар салқындаған болса, сіз кремді жағуға болады. Шоколад: 2 үстел. қаймақ қасықтары, 50 гр. сары май, 2 үстел. какао қасықтары, 3 үстел. қасық қант. Мұның бәрін араластырыңыз және біртекті масса пайда болғанша отқа қойыңыз. Енді сіз шоколадты үстіңгі жағына құйып, кокос жаңғағымен немесе қиялыңыз бар нәрсемен безендіре аласыз.