Картоп қосылған пияз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер 60 г пияз, 60 г картоп, 10 г сары май, 50 г майсыз сүт, 5 г ұн, жасыл ақжелкен, сүйек сорпасы.
Сипаттамасы Картопты сүзілген сүйек сорпасында немесе суда пісіріңіз, содан кейін тазартылған, жуылған және туралған пиязды қосыңыз. Барлығын бірге дайын болғанға дейін пісіріңіз. Май мен ұннан жеңіл таңғыш жасаңыз, сорпаның үстіне құйыңыз, жақсылап араластырыңыз және үнемі араластыра отырып 8-10 минут қайнатыңыз. Араластырыңыз, сүтті құйыңыз, аздап қайнатыңыз, оттан алыңыз және туралған жасыл ақжелкенді қосыңыз. 1 порция - 404 кдж/96 ккал. Б-2,3 г, Ж-4,7 г, У-12 г.