Блихами қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауыққа келесі салма толтырылады: майдалап туралған және пиязбен қуырылған (сарымсақпен де қолдануға болады) тауық еті, 2-3 тауықтың ішінен болса жақсы. Дәміне қарай дәмдеуіштер, шөптер қосыңыз. Бірнеше құймақ (жұқа) пісіріңіз, оларды жолақтарға кесіңіз және қуырумен араластырыңыз, тауыққа салыңыз. Ішін тігіңіз немесе шаншыңыз, пісірме табаққа немесе табаға және пешке салыңыз. Иә, тұз, бұрыш, әрине. Бөлінген шырынмен құйыңыз, қабықты қалыптастыру үшін қаймақпен немесе өсімдік майымен жағуға болады. Кішкене балапандарды тауықтың жартысы болатындай етіп жасаған дұрыс.