Құрма соусының астына толтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 10 порция үшін: сүйексіз тауықтың 10 аяғы h a h және h k i үшін: 100 г кептірілген өрік, ұсақ жолақтарға кесілген 100 г кептірілген құрма, ұсақ жолақтарға кесілген, 100 г ұнтақталған жаңғақ, 200 г тартылған тауық еті, тұз, бұрыш c o u c a үшін: қуыруға арналған 1/2 литр тұздық, 100 г жасыл және қызыл бұрыш, чили тұздығы. Толтыру үшін барлық компоненттерді араластырыңыз. Аяқтарды шприц немесе сөмке арқылы толтырыңыз. Аяқтарды пеште жоғары температурада пісіріңіз Т= пісіру парағында аздап май қосылған. Аяқтар қараңғыланған кезде, оларды тағы 30 минут пісіруді жалғастырыңыз. орташа температурада. Қызмет көрсетер алдында тұздықпен дәмдеңіз.