Саңырауқұлақтармен толтырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды бөлшектеңіз, ең үлкен саңырауқұлақтарды бір жаққа қойыңыз, тазалаңыз, аяқтарын алыңыз. Аяқтарды және қалған ұсақ саңырауқұлақтарды ұсақтап турап, күнбағыс майына пияз және сарымсақпен қуырыңыз. Масса салқындаған кезде оны ыдысқа салыңыз, туралған аскөк немесе ақжелкен, үгітілген ірімшік, қаймақ немесе майонез, тұз, бұрыш қосыңыз. Содан кейін саңырауқұлақтардың қақпақтарын осы массамен толтырып, оларды табаға немесе пісірме табаққа салыңыз да, алдын ала қыздырылған пешке 15 минутқа қойыңыз. Егер сіз қанағаттанарлық тағам жасағыңыз келсе, фаршқа майдалап туралған қайнатылған тауықты қосуға болады. шампиньондар 500 г. пияз 3-4 дана. сарымсақ 3-4 түйір ірімшік 100-150 г. қаймақ 150-200 г. жасыл тұз бұрышы