Тұхұмбарақ.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытқысыз қамырды (ұн - 100 г, сүт - 25 г) ұзындығы 20 см, ені 8 см жолақтарға жайыңыз. Оларды ұзындығы бойынша екіге бүктеңіз (10: 8 см), екі жағынан сөмкелер түрінде қысыңыз, оларды тартылған етпен толтырыңыз және үшінші жағынан қысыңыз. Тұзды суға қайнатыңыз. Тартылған ет үшін пиязды (15 г) еріген сары майға (50 г) салып, суытып, салқын жұмыртқаны (3 дана) қосыңыз. Қаймаққа тухумбаракқа қызмет етіңіз (бір порцияға 20 г).