ҚАТЛАМА (қатпарлы пирожныйлар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін Бидай ұны - 5 стакан, су - 1 стакан, қамыр қабатына арналған май - 80 г, қуыруға арналған май - 500 г.Қатты қамыр илеңіз, оны 30-40 минут ұстаңыз. ноқат. Содан кейін жұқа қабатқа жайыңыз, май жағыңыз және орама түрінде бұраңыз. Орамды ұзындығы бойынша жолақтарға кесіңіз, оларды шеңберлерге айналдырыңыз. Ұштарын қысыңыз және қысыңыз. Алынған кружкаларды аздап басып, жайыңыз. Ортасында диаметрі 1,5-2 см тесік жасаңыз. Торттарды майға қуырыңыз.