Жаңғақ торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Грек жаңғағы 450, қант 280, жұмыртқа 10 дана, лимон 1 дана, крекер үгіндісі 80.
Сипаттамасы Жұмыртқаның сарысы қанттың жалпы мөлшерінің жартысымен біріктіріліп, қоюланғанша шайқалады және жаңғақтар енгізіледі. Жұмыртқаның ағын қалың көбікке ұрып, қалған қантты құйып, сарысымен араластырады. Содан кейін лимон шырынын, крекер үгіндісін қосып, жақсылап араластырыңыз және массаны үш тең бөлікке бөліңіз. Тортты 175 градус температурада 25-30 минут пісіреді. Салмасы қаймақ ретінде қызмет етеді.