Құймақтар (көкөніс қалталары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бидай ұны 80 грамм, жұмыртқа 1 дана, сары май 20 грамм, тұз 3 грамм, қышқыл сүт 230 грамм. Пісіру үшін - май немесе өсімдік майы 10 грамм.
Сипаттамасы Ұнды, жұмыртқаның сарысын, еріген майды кастрюльге салып, жақсылап араластырып, қышқыл сүтпен сұйылтады. Содан кейін белки жақсылап ұрып, қамырға енгізеді. Жақсы қыздырылған табада екі жағынан пісіріңіз. Уылдырықты, ысталған балықты немесе қаймақты (көкөніс төсектеріне) беруге болады.