Жұмыртқасы бар ақ тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
ақ тұздық - 500 г
сарысы - 4 дана
қаймақ - 100 г.
сарысы - 4 дана
қаймақ - 100 г.
Сипаттамасы Қаймақпен шайқалған жұмыртқаның сарысын ақ тұздыққа қосып, араластырыңыз және 70-80 С дейін қыздырыңыз (қайнатпаңыз). Бұл тұздықты лимон қышқылымен, құрғақ ақ шараппен және сары маймен дәмдеуге болады. Тұздыққа қайнатылған құс еті, бұзау еті, буға пісірілген котлеттер беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жұмыртқасы бар ақ тұздық пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся ақ тұздық - 500 г, сарысы - 4 дана, қаймақ - 100 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz