Қойшының кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Толтыру үшін: 450 г тартылған ет (жақсырақ сиыр еті, бірақ тауық еті де болуы мүмкін) 1 өте үлкен пияз 2 орташа сәбіз 50 г жаңа саңырауқұлақтар 2 түйір сарымсақ тұзы, бұрыш - дәміне қарай Негізгі: 700 г картоп 50-80 г ірімшік, 1-2 жұмыртқа, 300 мг. сорпа (тауық немесе сиыр еті, мүмкін - Gаlinа Blаnса Снискептен) 25-30 г. ұн (а ла қаймаққа қалыңдық қосу үшін) тұз, бұрыш - дәміне қарай Дайындау әдісі: Толтыру: Пияз мен сәбіз майдалап туралған, саңырауқұлақтар үлкенірек. Пияз аздап қызарғанша майға қуырылады. Сәбіз, саңырауқұлақтар қосылады. Мұның бәрі қуырылады және біртекті массаға айналады. Сарымсақ тартылған етке, содан кейін табаға қосылады. Қуырыңыз, араластырыңыз, дайын болғанға дейін. Соңында - лавр жапырағын қосыңыз. Қамыр: Жұмыртқалар шайқалады, сорпа, тұз / бұрыш қосылады, араластырылады, содан кейін - ұн, тегіс болғанша араластырылады. Негізгі: Жұқа тілімдерге кесілген картоп қамырдың үстіне құйылады. Күнбағыс майымен майланған жақсы қыздырылған табаға картоптың жартысын, үстіне тартылған етті, сосын қалған картопты жайыңыз. Ашық картоп қалмас үшін үстіне ірімшікті молынан себіңіз. Жақсы қыздырылған пешке 40 - 60 минутқа қойыңыз. орташа отта. Р. С. Ірімшік қатты күйіп қалмас үшін оны 20 минуттан кейін себкен дұрыс. Екінші тағам ретінде ыстық күйінде беріледі.