Бауыр элементтері бар котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер құрғақ соя тартылған ет - 1 стакан сиыр бауыры - 200-300 г. жұмыртқа - 2 дана. пияз - 2-3 дана. жасыл дәмдеуіштер бульон кубы - 1 дана. ұн - 2-3 ас қасық. л. өсімдік майы
Сипаттамасы Тартылған соя қайнаған сумен құйылады, онда сорпа текшесі (сиыр немесе тауық еті) бұрын ерітіледі. Соя пакетіндегі су мен тартылған еттің үлесін оқыңыз, әдетте бұл 3:1. Сиыр бауыры ұсақ кесектерге (0,5 см) кесіледі, майдалап туралған пиязбен араластырылады, дәмдеуіштер (карри қоссаңыз өте дәмді) және туралған көк қосылады. Ұрылған жұмыртқалар құйылады. Тартылған соядан артық су ағызылады. Барлығы араласады. Егер масса тым сұйық болып шықса, оған 2-3 ас қасық ұн қосуға болады. Котлеттер ыстық табаға қасықпен жайылады. Өсімдік майына қуырылады. Көкөністермен бірге беріледі.