Бавария стиліндегі қышқыл қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 алма, 1 үлкен сәбіз, 3 ас қасық сары май, 500 г. қышқыл қырыққабат, 1 шай қасық зире тұқымы (жақсырақ), дәміне қарай тұз бен бұрыш, 4 қалың тілім майлы ветчина, 4 Франкфурт шұжықтары. Алманың қабығы мен өзегін аршып, тураңыз. Сәбізді тазалаңыз және тураңыз. Сары майды ерітіңіз. Оны пешке төзімді ыдысқа немесе шыны ыдысқа салыңыз, қышқыл қырыққабат, туралған алма мен сәбіз, зире тұқымын, тұз бен бұрыш қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Ветчина кесектерін үстіне қойып, ыдыстарды қақпақпен жабыңыз. Тұмшапеште орташа жоғары температурада пісіріңіз Т= 40 минут ішінде. Қақпақты алыңыз, шұжықтарды үстіне қойыңыз да, пешке тағы 15 минутқа қойыңыз. Шұжықтарды сіз дайындаған ыдысқа салыңыз немесе қыздырылған табаққа салыңыз, шұжықтар мен ветчина кесектерін қырыққабаттың үстіне қойыңыз