Ашытылған қызылбас орамжапырақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 10 кг қырыққабат, 2 кг алма, 500 г пияз, 25 г зире немесе аскөк тұқымы, 200 г тұз. Қатты және қышқыл алмаларды кесіңіз, қабығы мен өзегін алыңыз, жолақтарға кесіңіз. Пиязды аршып, жолақтарға кесіңіз. Қырыққабатты ұсақтап тураңыз, қолыңызбен тұзбен сүртіңіз және алма, пияз, зире немесе аскөкпен араластырыңыз. Ыдысқа салыңыз, тығыздаңыз. Әрі қарай, ақ қырыққабат сияқты жалғастырыңыз ("Тұздалған ақ қырыққабат" рецептін қараңыз).