Алма қосылған ашытылған ақбас қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 10 кг қырыққабат, 500 г алма, 25 г зире немесе аскөк тұқымы, 200 - 250 г тұз. Піскен сау қышқыл алманың (ең жақсысы Антоновка) қабығы мен өзегін аршып, тілімдерге бөліп, туралған қырыққабатпен араластырыңыз. Әрі қарай, әдеттегідей пісіріңіз. Сіз тұтас алмаларды салуға болады - бұл жағдайда орташа мөлшердегі жемістер таңдалады. Тұтас алмалар барлық қырыққабат тығыздалып, шырыны ағып кеткеннен кейін ғана салынады.