Картоп зразы 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп 200, жұмыртқа 1 дана., сары май 25, пияз 35, ақ нан үгіндісі 15, тұздық 50, шөптер.
Сипаттамасы Картоп массасын (қайнатылған, кептірілген және езілген картоп) жұмыртқа мен маймен дәмдеңіз. Осы массадан дөңгелек пирожныйлар жасаңыз (бір порцияға екіден), оның ортасына тартылған етті салыңыз. Тортилланың шеттерін орап, оны ұзынша тіктөртбұрыштың пішініне келтіріп, үгінділерге немесе ұнға салып, майға алдымен бір жағынан, содан кейін екінші жағынан қуырыңыз. Фаршты дайындау үшін пиязды турап, майға аздап қайнатыңыз, майдалап туралған қайнатылған жұмыртқа немесе омлет, аскөк немесе ақжелкенмен араластырыңыз. Қаймақ тұздығы зразамға бөлек беріледі немесе оны ыдысқа құйыңыз.