Өткір крутондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бидай наны 5-6 тілім, үгітілген ірімшік (қатты) стақан, жұмыртқа 2, сары май 50-70 г, томат пастасы 2 ас қасық, дәміне қарай ұнтақталған қызыл бұрыш.
Сипаттамасы Нанды өлшемі 4х6 см және қалыңдығы 0,5 см тілімдерге кесіңіз, екі жағынан сары майға қуырыңыз. Үгітілген ірімшікті томат пастасы, жұмыртқа, май және қызыл бұрышпен араластырыңыз. Алынған массамен тілімдерді екі жағынан майлаңыз, пісіру парағына салыңыз да, пеште пісіріңіз немесе екі жағынан табада қуырыңыз. Бұл крутондарға жасыл қырыққабат сорпасы, бұршақ сорпасы қосылған жақсы. Крутондарды қалауыңыз бойынша томат пастасынсыз да дайындауға болады.