Ацтек тіліндегі тортильялар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жүгері ұны 150, су 75, маргарин 40, тұз, толтыруға арналған: ұнтақталған қайнатылған немесе қуырылған ет, үгітілген ірімшік, ұсақталған пияз, туралған жұмыртқа, бұршақ қосылған ыстық томат тұздығы, томат пастасы қосылған сүзбе - бәрі қатты бұрышталған. Жүгері ұнын тұзбен, маргаринмен, сумен араластырып, қамырды жақсылап илейміз. Кішкентай тауық жұмыртқасының көлеміндей шарларды жайып, 15 минутқа қалдырыңыз, содан кейін олардан диаметрі 15 см торттарды жайыңыз. Тортилла құрғақ табада бір жағынан орташа отта 2 минут, екінші жағынан 3 минут пісіріледі. Тортилья ацтек стилінде сорпаларға немесе тәуелсіз тағам ретінде - салатпен немесе салмасы бар (Ыстық күйінде түтіктерге оралып, майға қуырылады) беріледі.