Маринадталған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сірке суын 2 лавр жапырағы, 7 бұрыш бұрышы, 1 қалампыр, 2 пияз және аздап даршынмен қайнатыңыз. Салмағы 1 кг шошқа етінің бір бөлігінен. теріні алып тастаңыз, оны тұзбен сүртіңіз және оны бір апта бойы дайындалған маринадқа салыңыз. Содан кейін алып тастаңыз, сығыңыз, 10 қалампыр мен даршын себіңіз де, пештегі пісіру парағына қуырыңыз, алдымен су құйыңыз, содан кейін шошқа еті беретін шырын. Дайын болғанға дейін шамамен жарты сағат бұрын үгітілген қара нан мен туралған лимон қабығын (төрттен бір ас қасық) себіңіз де, шырынмен суармай, піскенше қалдырыңыз.