Үй стиліндегі қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қой етінің тілімдерін бұрыш, тұз себіңіз, қант пен сарымсақпен сүртіңіз. Жақсы қыздырылған пісірме табаққа немесе табаға салыңыз да, өз шырынында және майында 10 минут қуырыңыз. Содан кейін май немесе қой етінің майын және аз мөлшерде тазартылған шикі картоптың тұтас түйнектерін қосып, жақсылап қыздырылған пешке тез жіберіңіз, сонда тағы 10 минут ұстаңыз. Пешті өшіріп, май қайнағанша ыдысты тағы 5 минут ұстаңыз. Қуыруға арналған табада қуыру кезінде қойды міндетті түрде аударыңыз (бұл пеште жасалмауы керек). Шөптермен бірге қызмет етіңіз.