Жасыл борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл борщ ет, сүйек, ет және сүйек, саңырауқұлақ сорпасында, кваста немесе суда дайындалады. Сорпаны, квасты немесе суды кастрюльге құйыңыз (бір порцияға 350 гр. мөлшерінде), отқа қойыңыз. Басқа кастрюльге сары майды немесе өсімдік майын, үстіне майдалап туралған пиязды, үгітілген немесе туралған қызылшаны, сәбізді, картопты, болгар бұрышын, ақжелкенді, жасыл пиязды, ақжелкенді, үлкен тілімдерге кесілген басқа табаға салыңыз. аскөк. Тұз, қара және қызыл ұнтақталған бұрыш себіңіз, лавр жапырағын қосыңыз, қақпақпен мықтап жабыңыз және 8 минут бойы жоғары отқа қойыңыз (жазда болгар бұрышының үстіне туралған жасыл бұршақты бұршақтарға салуға болады). 8-минутта тұздалған көкөністерді қайнаған сорпамен (квас, су) біріктіріңіз. Қайнағаннан кейін борщқа майдалап туралған қымыздық пен шпинатты (немесе бір қымыздықты) қосып, тағы 1 минут қайнатыңыз. Борщты қаймақ пен қатты пісірілген жұмыртқамен бірге ұсыныңыз.