Марокколық кускус
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Жарма 100
су 100
сары май 10
ұн 2
тұз.
су 100
сары май 10
ұн 2
тұз.
Сипаттамасы Жарма немесе ұсақ жүгері жармалары үлкен науаға құйылады, тұзды сумен себіледі және жарма түйіршіктерге айналғанша айналмалы қозғалыстармен сүртіледі. Аздап ұн себіңіз де, түйіршіктер тары дәнінің мөлшеріне жеткенше ұнтақтауды жалғастырыңыз. Жарманы елекке құйыңыз, оны қайнаған суы бар қолайлы мөлшердегі кастрюльге мықтап салыңыз. Кәстрөл қақпақпен және төрт бүктелген сүлгімен жабылған. 1 сағат бойы бумен пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында кускус маймен ақырын араластырылады. Ет және көкөніс тағамдарымен бірге ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Марокколық кускус пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Жарма 100, су 100, сары май 10, ұн 2, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz