Грек жаңғағымен толтырылған күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 күркетауық, 400 г аршылған жаңғақ, 400 г бұзау немесе сиыр бауыры, 2 жұмыртқа, 100 г ақ нан, 1/2 кесе сүт, 100 г сары май.
Сипаттамасы Бауырды кесектерге кесіңіз, сары майға қуырыңыз, сүтке малынған ескірген ақ нанмен бірге ет тартқышта ұнтақтаңыз. Қабықтан тазартылған жаңғақтарды қайнаған сумен күйдіріңіз, қабығын аршыңыз, ұсақтаңыз, нанмен ұнтақталған бауырды, жұмыртқаны, қалған сүт пен майды қосыңыз, жақсылап илеңіз және күркетауықты толтырыңыз. Пеште қуыру үшін.