Кваста бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 кг сиыр еті, 400 г шошқа майы, 5 пияз, 1-2 ақжелкен тамыры мен балдыркөк, 1 лимон, 200 г қара нан, 1-1,5 л квас, қалампыр, даршын, бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің бір бөлігін жақсылап шайқаңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Кәстрөлге шошқа майының жұқа тілімдерін, сақиналарға кесілген пиязды, тамырларды, дәмдеуіштерді, қабығы бар лимон тілімдерін, қара нанның бір бөлігін, үстіне ет салып, екі кесе квас құйып, қақпағын жауып, баяу отта қайнатыңыз. . Қайнаған кезде дәмді тұздық жеткілікті болуы үшін квасты бірте-бірте қосу керек. Дайын етті табаққа салыңыз, тұздықты сүзіп алыңыз және оны ет үстіне құйыңыз.