Пісірілген сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 240 г сиыр еті, 10 г күнбағыс майы, 5 г сары май, 1 пияз, тұз.
Сипаттамасы Жуылған және таза майлықпен кептірілген етті күнбағыс майына майдалап туралған және қуырылған пиязбен қуырыңыз. Қайнаған суға құйып, ыстық пеште дайын болғанға дейін пісіріңіз, пайда болған шырынның үстіне үнемі құйыңыз. Етті алып тастаңыз, еріген сары майды құйыңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз және қыздырылған табаққа салыңыз. 1 порция - 1094 кдж/261 ккал. Б-31,5 г, Ж-13,8 г, У-1 г.