Қолдан жасалған йогурт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүтті қайнатады және 40-45 градус С температураға дейін салқындатады (сүтке батырылған кішкентай саусақ 10 секунд тұруы керек). Сүтті банкаларға құйыңыз (0,5 - 0,8 литр), ашыту үшін әр банкаға 2-4 ас қасық сатып алынған йогурт (немесе айран, ашытылған пісірілген сүт,...) қосып, түні бойы жылы жерге қойыңыз. . Таңертең өнім (ашытқы ретінде қосылғанына байланысты ол йогурт, айран, ашытылған пісірілген сүт,... болады) - Дайын өнімге джем немесе сироп қосуға болады. - Келесі жолы ашытқы үшін өзіңіздің йогуртыңызды (айран, ашытылған пісірілген сүт,...) пайдалануға болады.