Жемістері бар коктейльдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жемістері бар коктейльдер "етікші" деген атпен белгілі. Әдеттегі гарнирден басқа (жаңа піскен немесе консервіленген жемістер) олар ұсақталған мұздың көп мөлшерімен ерекшеленеді (стакан көлемінің 1/3-тен 0,5-ке дейін), нәтижесінде сусынның беріктігі 2- 8% дейін төмендейді. Сергітетін әсерінің арқасында етікшілер ыстық ауа-райында әсіресе жағымды.
Сипаттамасы Консервіленген, қантталған және мұздатылған жемістер. Бірақ жаңа піскен жемістердің хош иісі күштірек, сондықтан оларды пайдаланудан бас тартуға болмайды, әсіресе жазда, олар арзан болған кезде, бұл сусынның құнын төмендетеді. Жаңа піскен жемістер мен жидектерді қолданар алдында жақсылап жуып, қантпен жабу керек. Кесілген алмұрт пен алма ауада қарайып кетеді, Сондықтан оларды лимон қышқылымен қышқылдандырылған суда (0,5 литр суға арналған лимон қышқылының пакеті) сақтайды. Шыныға текшелерге немесе тілімдерге кесілген жемістер мен тұтас жидектерді стаканға әдемі етіп жайылатын етіп салыңыз, сұйық компоненттерді құйыңыз (газдалған судан немесе шампаннан басқа), Қасықпен араластырыңыз. Содан кейін ұсақталған мұз салынады, егер рецепт бойынша газдалған су немесе шампан қосу қажет болса, онда олар қызмет етер алдында сусынға қосылады, содан кейін араластырылады. Порция көлеміне байланысты грамм. Жемістері бар коктейльдер әрқашан үлкен стақандарда беріледі (кең шампан флейталарын пайдалануға болады). Сусынға сабан мен жеміс қасық немесе "шыңдар" беріледі.