Жарқыраған коктейльдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір стақан газдалған сумен немесе шампанмен көбіктен "Тәж" пайда болды, бұл сусынға жағымды көрініс береді.кейде бұл үшін қант ұнтағы қолданылады, оның көмегімен сусынға аз мөлшерде себіледі, ұнтақ сумен әрекеттесіп, үлпілдек көбік түзеді. Бұл минералды немесе газдалған су жеткілікті мөлшерде газдалмаған жағдайда жасалады. Жіңішке сабағы бар биік стақандарда бұл стақандарда көмірқышқыл газы көпіршіктерінің "Ойыны" жақсырақ көрінеді. Жарқыраған коктейльдер алкогольсіз сусындар болып табылады, олардың айрықша ерекшелігі газдалған компоненттердің айтарлықтай мөлшері болып табылады: газдалған немесе минералды су, шампан. Жарқыраған көктей- ли олардың сергітетін әсеріне негізделуі керек. Сонымен қатар, суық көмірқышқыл газының сусынмен ұзақ байланысын қамтамасыз етеді, яғни. "Жарқырау". Сондықтан жарқыраған сусындар стақанда мұзбен және міндетті түрде дайындалғаннан кейін бірден беріледі, өйткені ойын тез тоқтайды және коктейльдер дәмсіз болады. Сол себепті газдалған компоненттерді қосқаннан кейін сусындар араластырылмайды. Жарқыраған коктейльдерге арналған шампан негізінен құрғақ немесе жартылай құрғақ күйде қолданылады, өйткені ол тәттіге қарағанда ұзағырақ ойнайды.