"Үлкен" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер "Рыжик" торттары 6 пакет алмұрт 1,5-2 кг банан 3 кг джем 500 мл. коньяк 150-200 мл. май 350 г. қоюландырылған сүт 1,5 банка жаңғақ 1,5-2 кесе
Сипаттамасы "Рыжик" торттары сатып алынады (олар, "веналықтардан" айырмашылығы, тікбұрышты, сондықтан тортты тек биіктігі бойынша ғана емес, ені бойынша да көбейтуге болады), алмұрт пен банан, ең жұмсақ және ұзақ уақыт бойы дәлелденген жемістер. мұндай жағдайларда. Торттарды (түпкілікті нәтиженің қажетті мөлшеріне байланысты 1-ден 4-ке дейін) аздап сұйылтылған сумен және мол хош иістендірілген коньякпен қышқыл джеммен (мұндай жағдайларда мүкжидек немесе қантпен езілген қызыл қарақат жақсы) жібітіңіз. . Майдалап туралған жемістердің қабатын салыңыз (банан қабаты, алмұрт қабаты немесе қалауыңыз бойынша араластырыңыз), содан кейін келесі қабықпен жабыңыз, сіңдіріңіз және т.б. Торттарды алдын ала сіңдірудің қажеті жоқ, олар жұмсарады және оларды жылжыту қиын болады. Бұл өнімге көрнекі көрініс беру үшін оны үстіне және үстіне май кремімен (қоюландырылған сүтпен шайқалған сары май) жағып, майдалап туралған жаңғақтармен себуге болады. Кем дегенде 2-3 сағат тұруға рұқсат етіңіз. Өнімдердің саны ақылға қонымды шектерге дейін азайтылуы мүмкін, бұл жұмыс 40 адамға жетеді.