Қаймақтан жасалған пирожныйлар 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маргариннің жарты пакетін (125 гр.) бір стақан суда ерітіңіз, яғни. суды ыдысқа құйып, отқа қоямыз, маргаринді лақтырып, ерігенше араластырамыз. Оттан шығарамыз. Біз шамамен бір кесе ұн қосамыз, кесектер пайда болмас үшін жақсылап араластырамыз. Біз бес жұмыртқаны БІР -бірлеп ұрамыз - біреуін ұрдық, жақсылап араластырдық (қамыр біртекті болғанша), сосын екіншісін, т.б. Содан кейін қасықпен ЫСТЫҚ табаққа салыңыз. Пісіру кезінде пешті ашпаған жөн - олар құлап кетеді. Парақты ештеңемен майлаудың қажеті жоқ, егер ол жеткілікті түрде қыздырылған болса, торттардың өзі құлап кетеді. Содан кейін біз бір нәрсемен тесік жасаймыз (төменнен, бүйірден) - және біз оны ұнататын нәрсемен толтырамыз. Айтпақшы, сәтсіздікке ұшыраған жағдайда (көтерілмеген) - алынған екі құймақты бір-біріне жабыстыруға болады - бұл да дәмді :))