Кәді, консервілеу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ескі цуккинидің терісін тазалаңыз, ішін тазалаңыз, кішкене цуккиниді алған дұрыс, оларды тазалап, ішін жұлып алудың қажеті жоқ. Құймақ сияқты кесіңіз, қызарғанша табада қуырыңыз. Содан кейін жарты литрлік банкаларға келесідей салыңыз: Сарымсақ. Бұрыш бұршағы, аскөк, лавр жапырағы, үстіне 5-6 цуккини, содан кейін қайтадан дәмдеуіштер және т.б. Содан кейін, банка толған кезде, үстіне дәмдеуіш, 1 шай қасық. сұйылтылған сірке суы, дәміне қарай қант, содан кейін құмыраны шайқаңыз, зарарсыздандырыңыз, содан кейін жабыңыз және біртіндеп салқындату үшін жылы сүлгімен немесе басқа нәрсемен мұқият жабыңыз.