Сүзбе таяқшалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өнімдер: 200 г. Сүзбе, 1-2 жұмыртқа, 3 ас қасық қант, 40 г Маргарин, 150-200 г Ұн, 2 ас қасық мейіз, қант ұнтағы, 1 л. (шамамен) күнбағыс майы.
Сипаттамасы Сүзбені жұмыртқа, қант және маргаринмен араластырыңыз. Ұн мен мейізді қосыңыз. Қамыр илеңіз, таяқшалар жасаңыз. Бөлек, алюминий (жақсырақ) ыдыста біз шамамен бір литр күнбағыс майын қайнатамыз. Май қайнаған кезде біз оған дайындалған таяқшаларды тастаймыз. Дайын болғандар тез көтеріліп, алтын түске ие болады. Содан кейін біз дайын таяқшаларды саңылаулы қасықпен (немесе басқа нәрсемен) ұстаймыз. Егер ауа қуырғышта пісірсеңіз, жай ғана торды көтеріңіз. Дайын таяқшаларды қант ұнтағына ораңыз. Үстелге қаймақ немесе кілегеймен бірге беруге болады.