"Каприччио" коктейль-салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г. қайнатылған тауық еті, 1 жаңа қияр, 1 қатты пісірілген жұмыртқа, 100 г. алхоры, 100 г. жаңғақ, 2 ас қасық. майонез қасықтары, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Келіңіздер, осы дәстүрлі итальяндық тағамды қолданып көрейік" Біз қара өріктерді бірнеше сағат бойы жібітеміз немесе аздап суға қайнатамыз, тұқымдарды алып тастаймыз. Жаңғақтар қабықтан босатылады және ұсақталады. Содан кейін қиярды, тауық етін, қара өрік пен жұмыртқаны ұсақ сабанмен ұсақтап турап, қабаттарға шыны стакандарға саламыз. Біз әр қабатты майонезбен хош иістендіреміз. Енді соңғы жанасуды үстіне жаңғақтар мен шөптермен себіңіз.