Аспарагус бұршақтарымен пісірілген жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Спаржа бұршақтары 100, ұн 50, өсімдік майы 50, жұмыртқа 1 дана., ақжелкен 5, тұз. Спаржа бұршақтары тазартылады, тұзды суға қайнатылады және сүзіледі. Шикі сарысын езіп, жасыл ақжелкенді қосып, шайқалған ақуыздармен араластырады. Бұршақтарды (Әрқайсысы 6 дана) жіппен байлап, ұрылған жұмыртқаға батырады, содан кейін ұнға орап, қайнаған майға қуырады. Шошқа етінің кесектерімен бірге ыстық күйінде беріледі.