Жылдам атылатын торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр үшін сізге қажет: 200 г маргарин, 1 жұмыртқа, бір стақан қант, 3 стакан ұн, 1 шай қасық сода, сірке суымен сөндірілген. Толтыру үшін кез-келген тәтті және қышқыл джемді немесе өте сұйық емес джемді (қарақат, алма, қара өрік, өрік) алуға болады, оны жаңа алмалармен бірге алуға болады. Енді іс жүзінде процестің өзі. Біз маргаринді бөліктерге бөлеміз және араластыруды ұмытпай, еріту үшін қандай да бір ыдысқа қысқа уақытқа отқа қоямыз. Оттан алғаннан кейін бір стақан қант, сосын жұмыртқа, ұн мен сода қосамыз. Қамыр илейміз. Қамыр серпімді болмауы керек, бірақ, ең болмағанда, ұсақ қамырға ұқсауы керек (пісіру процесінде ол бірден түсінікті болады, сөзбен жеткізу қиын). Біз науаны маймен майлаймыз және қамырдың жартысын үстіне 1 см қашықтықта жағамыз, оны илектеу түйреуішпен айналдырудың қажеті жоқ, оны тек тұтқалармен тегістеңіз. Кептеліспен майлаңыз, содан кейін қалған қамырды үстіне жайыңыз. Кейбіреулер оны астыңғы қабаттың үстіне үккіштен өткізгенді жөн көреді, бірақ мен қамырды салманың үстіне жай ғана "ұсақтаймын". Толтырма көрінетін осындай тегіс емес бетке айналады. Пешке өте ыстық емес, 15-20 минутқа қоямыз, әйтпесе ол 2 минутта күйіп кетеді. Жақсы және біркелкі қызарған кезде - дайын. Салқындатылған немесе шыдамсыз болғандықтан алып тастау керек, пісіру парағында кесектерге кесіңіз және мұқият алып тастаңыз. Асың дәмді болсын.