"Қарғаның аяғы" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тест үшін: 80 гр. ұн, 70 гр. қант, кілегейге арналған 2 жұмыртқа: 125 гр. саха. ұнтақтар, 150 гр. сары май, 32 гр. кілегей, 15 гр. какао, 10 гр. коньяк
Сипаттамасы =Сақтары бар жұмыртқалар. көлемі 3 есе көбейгенше шайқаңыз, ұнмен илеңіз, дөңгелек пішінге салыңыз және Т = 110-120 градуста пісіріңіз. Крем: қант ұнтағы, кілегей, қара өрік. сары майды жұмсақ болғанша шайқаңыз, шарап пен какао қосыңыз. Салқындатылған бисквит қамыры торт суығанша шоколад қабатымен. Бүйірлерін бисквит үгіндісімен себіңіз, үстіңгі жағын қалған креммен безендіріп, суық жерге қойыңыз.