Тұтас қуырылған, шпикеленген бұзау етінің бауыры
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзау бауырын сүтке 2 сағат салып жібітіңіз, пленканы алып тастаңыз, итмұрын, бөріқарақат және аршаның шпиктерімен және жидектерімен кесектерге кесіңіз. Табаның түбіне бекон кесектерін, дәмдеуіштер мен дәмдеуіштерді, сосын бауырды салып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз, соңында тұз қосыңыз. 5-6 минут демалмас бұрын. қасық арша жидектерін (немесе 1/2 қасық қарағай конусын) салыңыз, тұздыққа ұн құйыңыз, 1,5 кесе сорпа, 1/2 кесе қызыл шарап, 1/2 кесе қаймақ құйыңыз, дайын болғанға дейін қайнатыңыз, тұздыққа 1 қасық қосыңыз прополис спиртінің ерітіндісі және 1 қасық май немесе қатерлі ісік майы. Сүзіп алыңыз. Бөлшектерге кесілген бұзау етін бауырдың пішінін сақтай отырып, ақжелкен, спаржа, тұздалған саңырауқұлақтармен бірге бөлек ыдысқа салыңыз. Үстіне тұздық құйыңыз.