Піскен бұршақтардан жасалған паштет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұқымдар қабықшалардан босатылып, жұмсақ, тұздалмаған суға қайнатылады және електен өткізіледі. Майдалап туралған беконды кастрюльге салып, отқа қояды. Май еріген кезде майдалап туралған пиязды, езілген қайнатылған бұршақты және кілегейге малынған жұмсақ нанды салып, 3 ас қасық құйыңыз. дәмді немесе лавр жапырағы, тұз және бұрыш қосылған сорпаның қасықтары. Масса салқындаған кезде жұмыртқалар құйылады (бір-бірлеп араластырылады) және көңілді ақпен ұрылады, содан кейін қызмет еткенге дейін суыққа қойылады. 400 г бұршақ үшін - 100 г бекон, 3-4 жұмыртқа, 4 стакан кілегей, бас пияз, бір қалалық тоқаштың үгіндісі, лавр жапырағы немесе дәмді, бұрыш, дәміне қарай тұз.