Лавр жұмыртқасы (тағамдар: поляк)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқа салқындатылып, екіге бөлінеді. мяс жасалған желе дайындалады және оның толық қатып қалуына жол бермей, салқындатылады. Ветчина кішкене текшелерге, қышқыл жолақтарға кесіледі. Кішкене салқындатылған желе арнайы қалыпқа құйылады. Ол қатайған кезде жасыл салаттың жапырақтары, жұмыртқаның жартысы, сарысы, қышқыл, ветчина салынады, қалған желе құйылады және салқындатылады. Үстелге қояр алдында желе қабырғалардан артта қалуы үшін пішінді ыстық суда бірнеше секунд қыздырады. Оны жасыл салат жапырақтарымен қапталған жалпақ табаққа жайыңыз. Татар тұздығы бөлек беріледі.