Қой етінің аяғынан жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 8 қозының аяғы, 0,5 кесе сірке суы, 2 пияз, 2 сәбіз, 1 балдыркөк, 1 шай қасық бұрыш бұршағы, 2 лавр жапырағы, 1 ас қасық үгітілген желкек, 5 - 6 түйір сарымсақ, 1 банка майонез, 2 шай қасық қант.
Сипаттамасы Аяқтарды пияз, сәбіз және балдыркөк қосылған суда пісіріңіз. Етті сүйектен алыңыз, құрғатыңыз, кеспемен тураңыз және 0,5 сағат бойы 1 стакан судан, сірке суынан, пияздан, бұрыш бұршағынан лавр жапырағы мен сәбізден дайындалған суық тұздыққа салыңыз. 30 минуттан кейін аяқтың пісірілген етін маринадтан алыңыз, құрғатыңыз, шыны ыдысқа салыңыз да, үгітілген желкек, ұсақталған сарымсақ және қант қосылған майонез құйыңыз. Салат тоңазытқышта қызмет еткенге дейін 2 сағат ұсталса, одан да дәмді болады.