Саңырауқұлақтардан жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Жаңа саңырауқұлақтар-12-16 дана, өсімдік майы-2-3 ас қасық, сірке суы - 1 ас қасық, тәтті пияз - 2 бас, дәміне қарай тұз бен бұрыш, жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, аяқтарын бөліңіз, жақсылап шайыңыз және қайнаған тұзды суға батырыңыз, оған қасық сірке суын құйыңыз. Шамамен 15 минут пісіріңіз. Дайын саңырауқұлақтарды тілімдерге бөліп, салат ыдысына салыңыз да, май мен екі қасық саңырауқұлақ сорпасынан дайындалған бұрыш, сірке суы мен тұз қосылған тұздықпен құйыңыз. Майдалап туралған ақжелкенге себілген салатқа қызмет етіңіз.