Пияздан жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Пияз - орташа мөлшердегі 5 сабақ, өсімдік майы - 5 ас қасық, шарап сірке суы - 2 ас қасық, зәйтүн - 200 г, анчоус пастасы - 50 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Пиязды тазалаңыз, жуыңыз және 4-5 см кесектерге кесіңіз, қайнаған тұзды суға салып, аздап қайнатыңыз. Дайын пиязды елекке салыңыз, суытыңыз, сосын салат ыдысына салыңыз да, бұрыш пен сірке суы қосылған маймен дәмдеңіз. Салатты анчоус пастасымен толтырылған қара зәйтүнмен безендіріңіз.