Күріш, бұршақ және алма қосылған консервіленген балық салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы (поляк тағамдары) Дайындалған бұршақ кешке жылы қайнаған суға малынған. Келесі күні оны жұмсақ болғанша тұз қосып қайнатады, алайда оның қайнауына жол бермейді, су сүзілгеннен кейін бұршақ кептіру үшін отта аз уақыт ұсталады. Ал бұршақтан қалған сұйықтықта күріш ұсақталғанша қайнатылады. Пияз мен қабығы аршылған алма ұсақ текшелерге кесіледі. Құмырадан алынған балық шанышқымен ұсақталады. Барлық компоненттер араласады (бұршақ пен күрішті салқындату керек). Қоспа консервілерден алынған маймен, тұз бен бұрышпен дәмделеді. майға 1 банка балық консервілері, 100-110 г бұршақ пен күріш, 1 алма, жақсырақ қышқыл, 1 пияз, дәміне қарай тұз бен бұрыш.